[b]SteamID: [/b]STEAM_0:1:167057204
[b]DiscordID: [/b]Flatron#7914
[b]Na komandora jakiego oddziału aplikujesz: [/b]212th
[b]Nick na serwerze: [/b]Flatron
[b]Wiek:16
Czy masz mikrofon: [/b]Tak Posiadam
[b]Znajomość uniwersum Wojen Klonów(0/10): [/b]9
[b]Jak często grasz na serwerze?: [/b]Na granie na serwerze mogę poświęcić 8 godzin
[b]Doświadczenie:[/b]
-Admirał
-Komandor Floty
-Wielki Mistrz
-Wysoki Mistrz
-Brygadier 212th
-Komandor 212th
-Komandor 104th
-Komandor 501st
-Komandor 417th
-Komandor Pilotów
-Komandor CG
[b]Dlaczego zasługujesz na tą rangę? (minimum 75słów):U[/b]ważam się za osobę prawną z doświadczeniem która bedzie w stanie wprowadzić wyższy poziom RP na serwerze a także myślę, że każda osoba, która widziała moją działalność jako dowódca jest w stanie stwierdzić, że umiem znaleźć złoty środek pomiędzy surowością, a szacunkiem i zabawą. Potrafie dowodzić oddziałem, organizować ludzi, tworzyc serwery oddziałowe na discordzie, prowadzić grupy itp. W grze z dowodzeniem raczej nie mam problemów a także jestem bardzo aktywny, jestem w stanie poswięcić kilka godzin dziennie na serwer. W skrócie oferuje doświadczenie oraz aktywnośc i mam nadzieje ,że pomyślnie zdam aplikacje.
SteamID: STEAM_0:1:167057204
DiscordID: Flatron#7914
Na komandora jakiego oddziału aplikujesz: 212th
Nick na serwerze: Flatron
Czy masz mikrofon: Tak Posiadam
Znajomość uniwersum Wojen Klonów(0/10): 9
Jak często grasz na serwerze?: Na granie na serwerze mogę poświęcić 8 godzin
Doświadczenie:
-Admirał
-Komandor Floty
-Wielki Mistrz
-Wysoki Mistrz
-Brygadier 212th
-Komandor 212th
-Komandor 104th
-Komandor 501st
-Komandor 417th
-Komandor Pilotów
-Komandor CG
Dlaczego zasługujesz na tą rangę? (minimum 75słów):Uważam się za osobę prawną z doświadczeniem która bedzie w stanie wprowadzić wyższy poziom RP na serwerze a także myślę, że każda osoba, która widziała moją działalność jako dowódca jest w stanie stwierdzić, że umiem znaleźć złoty środek pomiędzy surowością, a szacunkiem i zabawą. Potrafie dowodzić oddziałem, organizować ludzi, tworzyc serwery oddziałowe na discordzie, prowadzić grupy itp. W grze z dowodzeniem raczej nie mam problemów a także jestem bardzo aktywny, jestem w stanie poswięcić kilka godzin dziennie na serwer. W skrócie oferuje doświadczenie oraz aktywnośc i mam nadzieje ,że pomyślnie zdam aplikacje.