Aplikacja na Komandora batalionu 104th

Locked
245 views
SteamID: STEAM_0:1:104227079
DiscordID: Adolfin#0883
Na komandora jakiego oddziału aplikujesz: 104th
Nick na serwerze: Serwer jeszcze nie wystartował, jednak jak dobrze pójdzie to CMDR Wolffe 
Czy masz mikrofon: Oczywiście, że tak
Znajomość uniwersum Wojen Klonów(0/10): 7.5/10
Jak często grasz na serwerze?: Jak już wiemy serwer nie wystartował. Jednak mam zamiar pojawiać się na serwerze po godzinie 16 i grać na nim tak z 3-4 godziny (dotyczy to tygodnia, w weekend będę starał wejść na dłużej). Jednak wszyscy wiemy, że życie łatwe nie jest i czasem może coś się zdarzyć i nie będę mógł czasem wejść. Aczkolwiek na rozwiązywanie takich problemów mam pomysł, o którym wspomniałem poniżej.
Doświadczenie: Nie mam tak olbrzymiego doświadczenia jak inni aplikanci, jednak swoje godziny na serwerach rp przegrałem i posiadam odpowiednie doświadczenie aby dobrze sprawować funkcję komandora batalionu 104th. Między innymi byłem podoficerem CG na tym niesławnym serwerze KronosRP. Swego czasu dość sporo przegrałem na serwerach SCP RP, po pewnym czasie uznałem że na dłuższą metę wydaje mi się ono nudne i zakończyłem swą przygodę z tymi serwerami. Tak więc posiadam odpowiednie doświadczenie i zasady jak i same rp nie jest dla mnie rzeczą obcą. 
Dlaczego zasługujesz na tą rangę?: Uważam że zasługuję na funkcję komandora ponieważ:
-) Jestem osobą która potrafi współpracować z innymi ludźmi oraz potrafiącą koordynować grupą jako jej lider
-) Potrafię dotrzeć do ludzi, rozwiązywać spory między graczami (co jest dość przydatne jeśli mowa o dowodzeniu oddziałem)
-) Jestem stanowczy i zdecydowany w tym co robię. Jako komandor będę starał się traktować wszystkich równo, jednak jeśli będzie potrzeba nie zawaham się wyrzucić z oddziału osoby niekompetentne
-) W oddziale mam zamiar prowadzić idealną równowagę pomiędzy dyscypliną, a luzem w batalionie. Uważam, że jest to dobre rozwiązanie, które będzie się sprawdzać ponieważ utrzymywanie balansu między tymi dwoma jest ważne dla np. morale graczy w batalionie. Nie można cały czas prowadzić najsurowszej musztry, gnębić żołnierzy za każdy błąd itd. w batalionie powinna być tworzona więź między graczami którzy staną się kolegami w batalionie. Dzięki temu w batalionie będzie panować miła atmosfera. Ale oczywiście dyscyplina też jest wręcz strasznie ważna ponieważ to dzięki niej batalion jest czym jest i jeżeli ktoś będzie odwalał i łamał wszystkie możliwe normy, i przekroczy granice, wyleci na zbity pysk (za przeproszeniem ;) )
-) Chcę aby batalion był jak dobrze funkcjonujący organizm. Gdyby doszło do mojej nieobecności jako komandora (co jest mocno uciążliwe dla graczy którzy chcą awansować i dalej się rozwijać na serwerze) będę wyznaczał oficera (lub podoficera jeśli oficerów też zabraknie) który przejmie część obowiązków, takich jak: prowadzenie treningów, dawanie awansów oraz ogólna koordynacja i dowodzenie batalionem. Nie dość że problem awansów przez brak komandora został by w ten sposób zażegnany to na dodatek sprawdzenie i test dla wyznaczonego oficera mający na celu sprawdzić czy zasługuję na awans lub może na degradacje za straszne błędy popełnione podczas zastępstwa

Oto moja aplikacja, mam nadzieję że przekona was abym to właśnie ja został komandorem 104th. Starałem się nie dodawać wielu kolorowych napisów aby nie utrudnić przeczytania w jakimś stopniu. Mam nadzieję (sorki za powtórzenie) że zostanę wybrany na komandora i będziemy mogli razem spotkać się na serwerze.
Miłego dnia wszystkim co dotarli do końca ;)     

Jestem na TAK
Johnson - Administrator sieci BloodRose

+1Bardzo ogarnięta osoba
+2Osoba Doświadczona
+3Bardzo ładne podanie
Jestem Na
TAK

Adolfina znam gdyż graliśmy kiedyś na kronosie i mogę powiedzieć tak:
+Osoba doświadczona
+Osoba potrafi przejąć inicjatywe
+Osoba potrafi poradzić sobie w trudnych sytuacjach
+Podanie estetyczne
Jestem na TAK

Jestem na tak
Znam tą osobę i wiem że współpraca z nią to czysta przyjemność do tego doświadczenie jakie przedstawia też potrafi pokazać że idealnie nadaje się na komandora

Niestety jestem na nie

-Osoba Doświadczona 
-Ogarnięta 
-Miła 
Jestem zdecydowanie na Tak

Akceptuje

Właściciel sieci serwerów  Blood-Rose.eu
Reply