[b]SteamID: STEAM_0:1:120563845[/b]
[b]DiscordID: Niacyn#7881
Na komandora jakiego oddziału aplikujesz: 501st
Nick na serwerze: Niacyn
Czy masz mikrofon: Tak
Znajomość uniwersum Wojen Klonów(0/10): 9,5/10
Jak często grasz na serwerze?: W czasie tygodnia ~5h+ w weekendy 10h+
Doświadczenie: Komandor Rancoru i CG oraz Admiral floty, ~700h przegrane na SWRP, administrator jednego z serwerów.
Dlaczego zasługujesz na tą rangę? (minimum 75słów): Mam bardzo duże doświadczenie z serwerami tego typu, nie raz dowodziłem oddziałem.
Dobrze znam lore, oglądałem filmy oraz seriale a na serwerach CWRP gram od dawna. Potrafie dowodzić oddziałem, organizować ludzi, tworzyc serwery oddziałowe na discordzie, prowadzić grupy itp. W grze z dowodzeniem raczej nie mam problemów. Z 501st mam już doświadczenie, nie raz byłem jego czlonkiem oraz oficerem. Na oddział mam sporo pomysłów, które mogły by rozbudować i rozmaicić RP. Jestem bardzo aktywny, jestem w stanie poswięcić kilka godzin dziennie na serwer. W skrócie oferuje doświadczenie oraz aktywnośc i mam nadzieje ,że pomyślnie zdam aplikacje. [/b]
SteamID: STEAM_0:1:120563845
DiscordID: Niacyn#7881
Na komandora jakiego oddziału aplikujesz: 501st
Nick na serwerze: Niacyn
Czy masz mikrofon: Tak
Znajomość uniwersum Wojen Klonów(0/10): 9,5/10
Jak często grasz na serwerze?: W czasie tygodnia ~5h+ w weekendy 10h+
Doświadczenie: Komandor Rancoru i CG oraz Admiral floty, ~700h przegrane na SWRP, administrator jednego z serwerów.
Dlaczego zasługujesz na tą rangę? (minimum 75słów): Mam bardzo duże doświadczenie z serwerami tego typu, nie raz dowodziłem oddziałem.
Dobrze znam lore, oglądałem filmy oraz seriale a na serwerach CWRP gram od dawna. Potrafie dowodzić oddziałem, organizować ludzi, tworzyc serwery oddziałowe na discordzie, prowadzić grupy itp. W grze z dowodzeniem raczej nie mam problemów. Z 501st mam już doświadczenie, nie raz byłem jego czlonkiem oraz oficerem. Na oddział mam sporo pomysłów, które mogły by rozbudować i rozmaicić RP. Jestem bardzo aktywny, jestem w stanie poswięcić kilka godzin dziennie na serwer. W skrócie oferuje doświadczenie oraz aktywnośc i mam nadzieje ,że pomyślnie zdam aplikacje.