Podanie na Helpera

Locked
246 views
SteamID:  STEAM_0:1:126322722              discordID:Pedo#6195                            wiek 15 
Nick na serwerze: pedo
Jak często grasz na serwerze:Codzienie Znajomość komend ULX (0/10):10
Znajomość LUA (0/10):7
Czy zapoznałeś się z regulaminem?: jak najbardziej 
Doświadczenie jako administrator: Mam duże doświadczenie 
Coś o sobie (minimum 5  zdan) : Jestem spokojny, wyrozumiały. Nazywam się Jakub mieszkam w Łodzi. Czasami Gdy ktoś ma jakiś problem rozwiazuje go jak najszybciej. Wyjaśnij pojęcia:
RDM -  zabijanie bez powodu
RDA - Randomowe aresztowanie 
FailRP:  Musisz zachowywać się adekwatnie do sytuacji w której sie znajdujesz. Przykład: Uciekasz z lin, ponieważ rozwiązał Ciebie automatycznie skrypt, lub osoba związana obok.                                    fearRP - uciekanie przed śmiercią
MetaGaming - pisanie info z chatu ooc do ic
PowerGaming - Zmuszanie Graczs do czyności rp
Co robisz jeżeli:
 - gracz wykorzystuje bugi mapy w celu własnych korzyści? Daje im ostrzeżenie jak  to sie powtóży daje im warna ponieważ bana nie możemy mu dać dopiero w tedy jak będzie miał 3 ostrzeżenia 
 - członek administracji nadużywa swoich praw:  to zgłaszam do wyszej rangi administracyjnej od niego 
- gracz chce zakupić usługę na serwerze:Przekierowuje go do Superadministrstora czyli Scorpiona Dlaczego mamy wybrać akurat ciebie?: Mam duże doświadczenie w gmod mam przegrane tam ponad 1000h. No i jak zauważyłem prawie żadnego admina nie ma rano lub wcześniej a w tedy ja jestem i mogę popilnowac server 

Odrzucam

Właściciel sieci serwerów  Blood-Rose.eu
Reply