Podanie Administrator Fentom

Locked
207 views
SteamID: STEAM_0:1:70035018
DiscordID:#0752
Nick na serwerze
:
Fentom
Jak często grasz na serwerze:Dni powszednie 3-5h Weekend Całe dni wolne więc często
Znajomość komend ULX (0/10):6-7
Znajomość LUA (0/10):0
Doświadczenie jako administrator:Jako administrator miałem okazję przeżyć dwa serwery oba były na modyfikacji SCP z tego co ja odczuwam to nie narzekano na mnie a wręcz przeciwnie
Coś o sobie (minimum 5 zdań):Pierwsze co to pragnę zaznaczyć że nie lubię o sobie gadać no ale skoro już potrzebujecie to prosze bardzo. ;) co więcej potrzebujecie? No to jazda z tematem. Czytacie podanie gościa który jest sumienny a także wymagający jeśli sytuacja tego wymaga ale potrafię też wybaczać a tego wymaga administracja. Logiczne myślenie? to coś co także powinno być w tej specjalności(MYŚLENIE), a dlaczego? No bo nie wolno tak sobie karać jak nie pomyślimy dłużej.No dobra ale to miało być o mnie więc zmieniamy temat. Jestem także osobą która lubi trochę luzu i zabawy a nie być cały czas spięty, jestem także towarzyski bo trzeba nawiązywać znajomości, ale jestem także zdystansowany więc nie tak łatwo mnie przekabacić. Lojalność to też cecha którą można mnie określić bo trzymać to się trzeba razem a nie osobno
Chcecie coś więcej o mnie? to musimy bliżej się poznać albo pytaj o mnie innych.Gwarantuję: znając mnie nie pożałujesz.OBIECUJĘ
Dlaczego mamy wybrać akurat ciebie?:Bo jestem osobą której możecie zaufać i tak jak wspominałem gracze to są osoby które tworzą serwer i najważniejsze to rozwiązać problem kompromisowo więc wybierz mnie powtarzam. Nie pożałujesz

Znam Fentoma od jakiegoś czasu, nadaje się na tą rolę jak nikt inny. Bardzo dobrze się z nim współpracuję

Ja jestem na TAK

Jestem na tak znamy się od grania na pewnym serwerze:
+Osoba ogarnięta
+Wiek 
+Podoba mi się te podanie jest estetyczne
+Czas który ma osoba
+Doświadczenie

Rozpatrywane

Właściciel sieci serwerów  Blood-Rose.eu
Akceptuje

Właściciel sieci serwerów  Blood-Rose.eu
Reply