Podanie do Administracji | By Johnson

Locked
272 views
SteamID: STEAM_0:1:126282794 (Steam ID starego konta) | STEAM_0:0:463115996 (Steam ID nowego konta)
DiscordID: Johnson#0379
Nick na serwerze: August Smissker
Jak często grasz na serwerze: Na pierwszym nazi rp grałem po prawie 4-6h. Na star wars rp niestety zmalała mi aktywność z powodu małego zainteresowania nim. Bardziej interesuje się klimatami drugiej wojny światowej jak i samej historii.
Znajomość komend ULX (0/10): Oceniając 8/10
Znajomość LUA (0/10): Na lua niestety nie znam się aż tak dobrze. Więc niestety tutaj nie mogę się wypowiedzieć.

Doświadczenie jako administrator:
Senior Admin - Reddevison SWRP
Manager (Admin) - BloodRose 1 Edycja Nazi Rp
Manager (Admin) - BloodRose 1 Edycja SWRP
Admin - Kronos SWRP
Helper - Dreamshoot SWRP

Znajomość wydarzeń WWII: 9/10
Coś o sobie (minimum 5 zdań): Witam nazywam się Maciej i mieszkam niedaleko Lublina. Interesuję się Historią a w szczególności drugą wojną światową (Dokładniej Wyposażeniem). Jako Admin służę na scenie Gmod około miłe 8 miesięcy. Lubię poznawać nowych znajomych oraz wyzwania. Brzmię jak 22 latek (Przynajmniej dla niektórych) i powodem jest mikrofon który dalej naprawiam.
Dlaczego mamy wybrać akurat ciebie?: Moim zdaniem jestem w jakimś stopniu ogarniętym adminem który, jest skłonny do pomocy jako Administrator. Nie jestem osobą typu która wbije na serwer RP by trollować oraz odwalać, lecz by odgrywać RP jak najlepiej potrafię.

Z uszanowaniem: Johnson
Dawny Administrator BloodRose

Akceptuję

Witamy ponownie w zespole! 

Właściciel sieci serwerów  Blood-Rose.eu
Reply