Podanie do administracji - Flatron

Locked
287 views
SteamID:STEAM_0:1:167057204
DiscordID:Flatron#7914
Nick na serwerze:
Flatron
Jak często grasz na serwerze:Na granie na serwerze mogę poświęcić 8 godzin

Znajomość komend ULX (0/10):8
Znajomość LUA (0/10):6
Czy zapoznałeś się z regulaminem?:Tak
Doświadczenie jako administrator:
-Developer Serwera SWRP (ChaosGaming)
 -Współ-Własciciel serwera WW2RP
-Moderator Kaktusownia SWRP
-Admin KronosRP (SWRP)
-Admin HaloRP                 
 -Admin MiendzyGwiezdna  
-Moderator BloodRose.eu
Coś o sobie (minimum 5 zdań)​​:
Mam na imię Tomasz i jestem człowiekiem wymagającym dużo utrzymania siebie w miejscu. interesuję się sztuką oraz historią .lubię pomagać im w ich problemach. wole tym, co myślę że nie jest w stanie dokonać
Wyjaśnij pojęcie:
RDM - 
zabo z oo, bez motywacji. 
RDA - Aresztowan bez powodu
FailRP -  złamanie zasad RolePlay.
FearRP -  Odgrywanie emocji np.Strach itp
MetaGaming - Używanie  informacji z OOC (Out of character) w IC (In character).
PowerGaming -  wymuszanie innych graczy do odegrania akcji akcji RP.

Co robiszą:
 - gracz w celu uzyskania ważnych korzyści?
Ostrzegam a gdy ta osoba robi na nagminnie daje Warna a kiedy osoba ma większą ilość warnów daje bana
 - członek administracji nadużywa swoich praw: Zgłaszam do wyższym rangą administracji ze względu na osobę robi AdminAbuse 
- gracz chce zakupić ofertę na serwerze: Podaje mu cennik i mówię mu aby pisać do Scorpiona / Arella

Dlaczego mamy wybrać akurat ciebie ?:
składam to podanie na administratora z prostej przyczyny, chcę pomagać graczom .Zawsze sądziłem że lepiej jest pouczać niż karać .Chcę być na serwerze stróżem rp, Lecz nie surowym zawsze najlepiej jest pokazać zło niż od razu za nie karać. Z przyjemnościom pomagał bym graczom i nie tylko ale także chce się nauczyć być jeszcze lepszym administratorem w garry's modzie żeby polepszyć nie tylko samego siebie lecz też innych server jest dla graczy administracja jest dla graczy.

Chciałbym tutaj zaznaczyć, że tak oczywiście byłeś u nas w administracji na stopniu moderatora. Lecz przypominam Ci za co zostałeś wywalony. Rozpowszechniłeś dokładnie wszystko co było na naszej Admin ę Justgowi z sieci kaktusowania.

Jak mogę zaufać takiej osobie ponownie? 

Proszę o wypowiedź innych graczy / członków administracji.

Właściciel sieci serwerów  Blood-Rose.eu
Więc mówiąc o tym co było, defacto nie było  żadnych informacji, a sam justg nie wiedział o jego czynach.
jak dla mnie doświadczenie jest na plus
ale tym razem pomógł w ulepszeniu serwera (napisze na priv flatron wie co to było)
Jestem za przyjęciem go. 

Serce nie sługa, moje już wybrało - Arell o flocie po arbitrażu Coruscantckim 

Otoz ode mnie +/- zrobiles kilka bledow ktore na podaniu nie powinno byc poniewaz masz nieskonczonosc czasu zeby to napisac i zobaczyc na regulamin. Na przyklad: FearRP -  Odgrywanie emocji np.Strach itp 
Jednak FearRP to jest, Bez strachu wejsc w grupe Droidow i byc "Terminatorem". Wiecej bez zastrzezen tylko te poprawki.
Pozdrawiam Sevin.

Popieram Scorpa bo słyszałem o całej akcji 
jeżeli chodzi o samego kandydata to nie widziałem żeby odwalał jest aktywnym graczem oraz bardzo sumiennym oficerem doświadczenie masz bardzo bogate co się jak najbardziej ceni jednak moja opinia na temat twojego podania opisuje się jednym słowem 

Neutral

"Jak chcesz coś zrobić dobrze to rób to po swojemu"

Akceptuje

Właściciel sieci serwerów  Blood-Rose.eu
Reply