[b]SteamID:[/b]STEAM_0:1:167057204
[b]DiscordID:[/b]Flatron#7914
[b]Wiek:16
Nick na serwerze: [/b]Flatron
[b]Jak często grasz na serwerze:[/b]Na granie na serwerze mogę poświęcić 8 godzin
[b]Znajomość komend ULX (0/10):[/b]8
[b]Znajomość LUA (0/10):[/b]6
[b]Czy zapoznałeś się z regulaminem?:[/b]Tak
[b]Doświadczenie jako administrator:[/b]
-Developer Serwera SWRP (ChaosGaming)
-Współ-Własciciel serwera WW2RP
-Moderator Kaktusownia SWRP
-Admin KronosRP (SWRP)
-Admin HaloRP
-Admin MiendzyGwiezdna
-Moderator BloodRose.eu
[b]Coś o sobie ([/b]minimum 5 zdań[b]):[/b]
Mam na imię Tomasz i jestem człowiekiem wymagającym dużo utrzymania siebie w miejscu. interesuję się sztuką oraz historią .lubię pomagać im w ich problemach. wole tym, co myślę że nie jest w stanie dokonać
[b]Wyjaśnij pojęcie:
RDM - [/b] zabo z oo, bez motywacji.
[b]RDA -[/b] Aresztowan bez powodu
[b]FailRP - [/b] złamanie zasad RolePlay.
[b]FearRP - [/b] Odgrywanie emocji np.Strach itp
[b]MetaGaming - [/b]Używanie[b] [/b] informacji z OOC (Out of character) w IC (In character).
[b]PowerGaming - [/b] wymuszanie innych graczy do odegrania akcji akcji RP.
[b]Co robiszą:
- gracz w celu uzyskania ważnych korzyści? [/b]Ostrzegam a gdy ta osoba robi na nagminnie daje Warna a kiedy osoba ma większą ilość warnów daje bana
[b] - członek administracji nadużywa swoich praw:[/b] Zgłaszam do wyższym rangą administracji ze względu na osobę robi AdminAbuse
[b]- gracz chce zakupić ofertę na serwerze:[/b] Podaje mu cennik i mówię mu aby pisać do Scorpiona / Arella
[b]Dlaczego mamy wybrać akurat ciebie ?:[/b]
składam to podanie na administratora z prostej przyczyny, chcę pomagać graczom .Zawsze sądziłem że lepiej jest pouczać niż karać .Chcę być na serwerze stróżem rp, Lecz nie surowym zawsze najlepiej jest pokazać zło niż od razu za nie karać. Z przyjemnościom pomagał bym graczom i nie tylko ale także chce się nauczyć być jeszcze lepszym administratorem w garry's modzie żeby polepszyć nie tylko samego siebie lecz też innych server jest dla graczy administracja jest dla graczy.
SteamID:STEAM_0:1:167057204
DiscordID:Flatron#7914
Nick na serwerze: Flatron
Jak często grasz na serwerze:Na granie na serwerze mogę poświęcić 8 godzin
Znajomość komend ULX (0/10):8
Znajomość LUA (0/10):6
Czy zapoznałeś się z regulaminem?:Tak
Doświadczenie jako administrator:
-Developer Serwera SWRP (ChaosGaming)
-Współ-Własciciel serwera WW2RP
-Moderator Kaktusownia SWRP
-Admin KronosRP (SWRP)
-Admin HaloRP
-Admin MiendzyGwiezdna
-Moderator BloodRose.eu
Coś o sobie (minimum 5 zdań):
Mam na imię Tomasz i jestem człowiekiem wymagającym dużo utrzymania siebie w miejscu. interesuję się sztuką oraz historią .lubię pomagać im w ich problemach. wole tym, co myślę że nie jest w stanie dokonać
Wyjaśnij pojęcie:
RDM - zabo z oo, bez motywacji.
RDA - Aresztowan bez powodu
FailRP - złamanie zasad RolePlay.
FearRP - Odgrywanie emocji np.Strach itp
MetaGaming - Używanie informacji z OOC (Out of character) w IC (In character).
PowerGaming - wymuszanie innych graczy do odegrania akcji akcji RP.
Co robiszą:
- gracz w celu uzyskania ważnych korzyści? Ostrzegam a gdy ta osoba robi na nagminnie daje Warna a kiedy osoba ma większą ilość warnów daje bana
- członek administracji nadużywa swoich praw: Zgłaszam do wyższym rangą administracji ze względu na osobę robi AdminAbuse
- gracz chce zakupić ofertę na serwerze: Podaje mu cennik i mówię mu aby pisać do Scorpiona / Arella
Dlaczego mamy wybrać akurat ciebie ?:
składam to podanie na administratora z prostej przyczyny, chcę pomagać graczom .Zawsze sądziłem że lepiej jest pouczać niż karać .Chcę być na serwerze stróżem rp, Lecz nie surowym zawsze najlepiej jest pokazać zło niż od razu za nie karać. Z przyjemnościom pomagał bym graczom i nie tylko ale także chce się nauczyć być jeszcze lepszym administratorem w garry's modzie żeby polepszyć nie tylko samego siebie lecz też innych server jest dla graczy administracja jest dla graczy.