Podanie na dowódce by Dima

Locked
250 views
SteamID:STEAM_0:1:94785807  
DiscordID Dima#5001
Na komandora jakiego oddziału aplikujesz:Komandor 212th Batalionu szturmowego.
Nick na serwerze: 41st TRP 5409 Tazor
Czy masz mikrofon: Jest
Znajomość uniwersum Wojen Klonów(0/10):7/10
Jak często grasz na serwerze?:Staram się codziennie 
Doświadczenie:
Generał X2
Komandor 91st
Komandor 41st
Komandor 501st
​​​​​​​Komandor Rancor
​​​​​​​Komandor 327th
​​​​​​​Komandor 127th (Piloci)
​​​​​​​Komandor DOOM
Dlaczego zasługujesz na tą rangę? (minimum 75słów):

Doświadczenie
Jak widać w mojej aplikacji - mam mnóstwo doświadczenia na wielu różnych polachw Garrys Modzie. Dzięki mojemu doświadczeniu wiem co robić w każdej możliwej sytuacji, i wiem jak zarządzać ludzmi oraz batalionem jako całością. Doświadczenie to nauczyło mnie naprawde wiele, i nie żałuje żadnej z moich 4000 tysięcy godzin w Garrys Modzie

Umiejętność i wiedza.
Potrafie sobie poradzić w każdej danej mi sytuacji, i nie mam problemu z działaniem pod stresem. Znam wszystkie zasady statku.Dzięki mojej wiedzy i doświadczeniu będę wstanie wyszkolić 212th na najlepszych trooperów na całym serwerze, którzy będą wiedzieć jak poprawnie wykonać swoją prace.Szczerze 212th nie ma za wiele na serwerze a jako komandor postaram się to zmienić.

Plany wobec battalionu.
Jest to według mnie najważniejszy punkt mojej aplikacji, dlatego prosze czytać go uważnie.

- Będę dawał żołnierzom lorowe imiona np: Gearshift 
- Zwiększenie jakości SGT+ - SGT+ to wizytówka każdego batalionu, dlatego upewnie się aby każdy SGT był wytrenowany aby być wstanie poradzić sobie w sytuacji, w której to on musi dowodzić.

Aktywność.
Staram się ją polepszać

Piję wódkę z niedźwiedziami
Jestem na Tak
Ponieważ użytkownik ten ma duże doświadczenie,grałem z nim na wielu serwerach np Kronos gdzie Dima był Scorchem w Delta squadzie, trudno jest dostać się do najelitarniejszego oddziału na serwerze, a Dima to zrobił (potrzebowałem tego by zacząć temat)
 Dima świetnie zarządzał RC na eventach, gdy wyjebano naszego CC, był wręcz  jak komandor
Robił nam trening i sprawdzał nasza wiedzę, Dzięki niemu cały oddział był ogarnięty i nie odwalał oraz mieliśmy doskonała wiedze na temat inżynierii oraz medycyny(oczywiście tej z uniwersum starwars)
Podsumowanie:
Dima jest odpowiedzialnym, Idealnym kandydatem na Komandora 212th
Za co sam świadczę, polecam go ;)

Jestem Na TAK
Dima jak pisał ma duże doświadczenie.
Widziałem Go w rożnych sytuacjach więc chciałbym zobaczyć Go jako komandora

Reply