Jestem na [b][i][color=#2ecc71]Tak[/color][/i][/b]
[i]Ponieważ użytkownik ten ma duże doświadczenie,grałem z nim na wielu serwerach np Kronos gdzie Dima był Scorchem w Delta squadzie, trudno jest dostać się do najelitarniejszego oddziału na serwerze, a Dima to zrobił (potrzebowałem tego by zacząć temat)
Dima świetnie zarządzał RC na eventach, gdy wyjebano naszego CC, był wręcz jak komandor
Robił nam trening i sprawdzał nasza wiedzę, Dzięki niemu cały oddział był ogarnięty i nie odwalał oraz mieliśmy doskonała wiedze na temat inżynierii oraz medycyny(oczywiście tej z uniwersum starwars)
Podsumowanie:
Dima jest odpowiedzialnym, Idealnym kandydatem na Komandora 212th
Za co sam świadczę, polecam go ;)[/i]
Jestem na Tak
Ponieważ użytkownik ten ma duże doświadczenie,grałem z nim na wielu serwerach np Kronos gdzie Dima był Scorchem w Delta squadzie, trudno jest dostać się do najelitarniejszego oddziału na serwerze, a Dima to zrobił (potrzebowałem tego by zacząć temat)
Dima świetnie zarządzał RC na eventach, gdy wyjebano naszego CC, był wręcz jak komandor
Robił nam trening i sprawdzał nasza wiedzę, Dzięki niemu cały oddział był ogarnięty i nie odwalał oraz mieliśmy doskonała wiedze na temat inżynierii oraz medycyny(oczywiście tej z uniwersum starwars)
Podsumowanie:
Dima jest odpowiedzialnym, Idealnym kandydatem na Komandora 212th
Za co sam świadczę, polecam go ;)