[b][img]https://i.imgur.com/SZFY9cZ.jpg[/img]
SteamID: STEAM_1:1:19998720[/b]
[b]DiscordID: #0563
Na jaką rangę aplikujesz?:[/b] na Dowódce Wehrmachtu
[b]Nick na serwerze: [/b]Erwin Rondel
[b]Wiek: 21
Czy masz mikrofon: Tak
Znajomość historii WW2 (0/10): 10
Jak często grasz na serwerze?: [/b]jeszcze nie gram, bo serwera nie ma, ale jak wyjdzie będę grać cały czas.
[b]Doświadczenie: sprawowałem wielokrotnie funkcje dowódcze na przeróżnych polskich i angielskich serwerach na serwerach typu militaryrp.
Dlaczego zasługujesz na tą rangę? (minimum 75słów): Zasługuję na tą rangę ponieważ, mam wielkie zainteresowanie i wiedzę historyczną szczególnie z okresu drugiej wojny światowej. Konkretnie moje zainteresowania skupiają się o wojsku u i służbach III Rzeszy. Idąc w parze z zainteresowaniami i pielęgnując je pogrywam od lat dziecięcych w gry poświęcone II wojnie światowej. Przyciągnęło mnie i do Garry's Mod'a, aby tutaj wraz z innymi graczami o podobnych zainteresowaniach wspólnie cieszyć się rozgrywką. Uczestniczyłem w rozgrywkach na wielu serwerach WW II RP, Mam ogromne doświadczenie związane z garry's modem. Jestem bardzo kontaktową osobą z którą da się dogadać.[/b]

SteamID: STEAM_1:1:19998720DiscordID: #0563
Na jaką rangę aplikujesz?: na Dowódce Wehrmachtu
Nick na serwerze: Erwin Rondel
Czy masz mikrofon: Tak
Znajomość historii WW2 (0/10): 10
Jak często grasz na serwerze?: jeszcze nie gram, bo serwera nie ma, ale jak wyjdzie będę grać cały czas.
Doświadczenie: sprawowałem wielokrotnie funkcje dowódcze na przeróżnych polskich i angielskich serwerach na serwerach typu militaryrp.
Dlaczego zasługujesz na tą rangę? (minimum 75słów): Zasługuję na tą rangę ponieważ, mam wielkie zainteresowanie i wiedzę historyczną szczególnie z okresu drugiej wojny światowej. Konkretnie moje zainteresowania skupiają się o wojsku u i służbach III Rzeszy. Idąc w parze z zainteresowaniami i pielęgnując je pogrywam od lat dziecięcych w gry poświęcone II wojnie światowej. Przyciągnęło mnie i do Garry's Mod'a, aby tutaj wraz z innymi graczami o podobnych zainteresowaniach wspólnie cieszyć się rozgrywką. Uczestniczyłem w rozgrywkach na wielu serwerach WW II RP, Mam ogromne doświadczenie związane z garry's modem. Jestem bardzo kontaktową osobą z którą da się dogadać.